voor en nadelen Costa Rica
Door: robcostarica
Blijf op de hoogte en volg Rob
20 April 2010 | Costa Rica, San José
moge,
ik heb vandaag eigenlijk niet veel te zeggen dus gaat ik opschrijven waar je aan moet voldoen om hier in Costa Rica moet kunnen overleven als stagiare.
- spreek op ze minst engels of spaans
- je moet kunnen werken in temperaturen van 30 graden+
- je moet tegen de hoge luchtvochtingheid van 90% kunnen
- je moet je zelf goed onder controle houden met de zon
- je moet er tegen kunnen dat allerlei verschillende insecten savonds over je heen lopen en je prikken
- je moet van reptilen houden zoals slangen, kikkers(min 10cm) en salamanders
- je moet het niet erg vinden dat bijna heel Costa Rica uit homo's bestaat(volgens velen)
- je moet goed met mooie meiden overweg kunnen(want ja er zijn er veel over omdat alle mannen homo zijn)
- je moet van rijst en bonen houden(je kan je boterham wel vaarwel zeggen)
- je moet water ook niet vies vinden(we drinken pp 5 liter)
- bagger moet je ook niet erg vinden
- je moet kunnen werken in temperaturen van 30 graden+
- je moet tegen de hoge luchtvochtingheid van 90% kunnen
- je moet je zelf goed onder controle houden met de zon
- je moet van reptilen houden zoals slangen, kikkers(min 10cm) en salamanders
- je moet van rijst en bonen houden(je kan je boterham wel vaarwel zeggen)
- je moet water ook niet vies vinden(we drinken pp 5 liter)
- bagger moet je ook niet erg vinden
- en vies worden moet je ook niet vies van zijn
- je moet van heineken houden want imperial lijkt op heineken
MvG,
Rob Weerdenburg
21 April 2010 - 03:08
Gestande Wegbrengers:
hoi Rob,
het valt niet mee he stage lopen.
je moet jullie weg gaan brengen dan maak je pas wat mee.
nou rob het gaat je goed en wij hopen morgen naar huis te kunnen.
als jij maar water blijft drinken en niet te veel bier gaat het zeker goed.
En al die vrije vrouwen laat je niet gek maken( frans wil ze eerst beoordelen).
tot de volgende keer.
de groeten ook aan Max.
Jan Frans Paul
21 April 2010 - 05:15
Maja:
Het kan alleen maar beter worden moet je maar denken, en al die vrouwen en veel Heineken is ook niet slecht toch. Anja zegt altijd dat je niet altijd zes kan gooien en daar heeft ze natuurlijk gelijk is. Nou tot over een paar weken we gaan je haast niet herkennen denk ik z'n donkere spaans sprekende lange -
21 April 2010 - 07:06
T. Inki:
In dit verhaal lees ik een boek. Ik heb al een titel bedacht: hoe overleef ik... mijn 1e buitenlandse stage. Klinkt nu al bekend. -
21 April 2010 - 12:30
Mam:
Hoi Rob. Ik weet nu waarom ik nooit stage heb gelopen in het buitenland. Ik dacht dat je geen stage hoefde te lopen als kapster, maar het was natuurlijk vanwege de insekten, slangen en mijn slechte Spaans. hier gaat het prima. Bart is geslaagd voor zorg en welzijn en pap komt misschien morgenochtend thuis. Ik werd vandaag gebeld door lange Peet om te zeggen dat pap bijna door zijn bufferuren heen was, dus dat het nu wel eens tijd is dat hij terug komt. vind ik ook. Geniet er van en de groeten aan Arjan. Mam xxx -
21 April 2010 - 15:25
Opa En Oma:
Rob, wat heb je het zwaar. Iedereen zegt dat Costa Rica een van de mooiste vakantielanden is. Maar dat er zoveel soorten reptielen / insecten enz rondlopen, dat staat niet in de beschrijvingen.
Brrrrrrrrrr. Houden jullie 's middags ook siesta? Poosje slapen en weinig doen.
Nou joh, tot je volgende verslag, opa en oma. -
21 April 2010 - 19:34
Roel Van Heijningen:
Goedenavond heren, hebben jullie het al een beetje naar je zin.
Weten jullie al wat je bedrijfsstage opdracht wordt?
Laat mij dit dan even weten.
Als laatste nog een opmerking over dat bier, het moet niet op vakantie gaan lijken toch.
Mannen veel plezier en tot horens. -
22 April 2010 - 12:50
Gestrandewegbrengers:
hoi Rob we zijn niet meer gestrand we zijn nu thuis met een vertraging van 6 lange dagen.
bij ons gaat dan eindelijk het gewone leven weer verder.
konden gelukkig met ze drieen mee in het zelfde toestel.
22 April 2010 - 19:57
Nadia:
Super tof om dit allemaal mee te kunnen lezen.
Kan niet wachten tot je volgende bericht ;)
Veel plezier daar!!
Groetjes Nadia -
23 April 2010 - 05:42
Pap En Mam:
Hoi Rob, Ik ben het helemaal met Nadia eens, wanneer schrijf je weer? Het eerste wat ik s 'morgens doe is kijken of je weer iets geschreven hebt. Dus hopelijk weer snel een bericht van jou. Zullen we proberen dit weekend ook nog even te skypen. Groetjes pap en mam xxx -
23 April 2010 - 14:14
Sven:
Hee rob!
Leuk om dit allemaal te lezen! Zo te zien heb je het wel naar je zin daar. Alleen beetje raar want als ik op die kaart druk staat er dat je in het plaatsje David ben, wat in Panama ligt. Ik hoop nog veel berichten te lezen. Zal wel vaak kijken!
Nog veel plezier daar. En maak vooral veel foto's om te laten zien!
gr. Sven -
23 April 2010 - 14:15
Sven:
Of ben je in David aangekomen:P? want er is wel een vliegveld in de buurt zie ik nu -
30 Maart 2017 - 20:01
Rudolf Grindenberg:
Zozo dat klinkt als een mooi verhaal! Let je wel goed op dat je je elke dag insmeert?
Zelf ben ik nog nooit in Costa Rica geweest. Je tante Margot wel, maar die heeft sinds het ongeluk met haar heupen nog maar weinig in te brengen op het reisfront, haha!
Misschien dat ik alleen naar Costa Rica ga. Vallen de vrouwen daar ook een beetje op glimmende biljartballen?
Nou het allerbeste nog, groeten uit Rottumerplaat.
Rudolf. -
24 Mei 2019 - 07:21
poepie poepie
24 Mei 2019 - 07:23
Poepie:
poepie poepie poepie poepie poepie poepie -
24 Mei 2019 - 07:28
6yolitkioph: