inspiratie! waar? - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Rob Weerdenburg - WaarBenJij.nu inspiratie! waar? - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Rob Weerdenburg - WaarBenJij.nu

inspiratie! waar?

Door: robcostarica

Blijf op de hoogte en volg Rob

10 Juni 2010 | Costa Rica, San José

moge,

het is al weer een week terug dat ik wat schreef maar ja ik ben me inspiratie een beetje kwijt(wtf is schrijf nu als een gek).
maar in elk geval ik was bij woensdag gebleven(na wat terug bladeren in me eigen reisdagboek:D).
woensdag waren we dus bij dat kip restaurant geweest en donderdag zijn we nog effe wezen werken.
was super dik we mochten voor het eerst in de pak marginatas werken en dat was wel gezellig.
arjan werd eerst verlieft op een dame naja dame ze was boerser als ik :O ja dat kan.
en ze was dan ook nog eens 65 of zo.
er stonden nog wel wat mooie dames achter de band maar ze waren niet zo gestoord als die ene dame van 65 ik zou toch eerder gaan voor 1 van de 2 andere dames van 22 ongeveer:P.
dag later mochten we weer in de pakking werken en weer was het erg gezellig alleen nu hadden ze de telefoon mee genomen dus moesten we bij een paar op de foto(we zijn hier net een lopende dierentuin hun zien reuzen en wij zien allemaal kleien aapjes).
na het werk kwamen we thuis aan en een uur later kwam Max met de vraag willen jullie naar San José of naar de Universiteit morgen?
want we hadden op de fair 2 bomen gekocht om de wereld te redden:P we zijn te goed voor de wereld ik weet het:P.
maar arjan zegt dat betekent wel dat je niet op vrijdag bier mag drinken en dus voor mij de keuze waar we naar toe gingen keuze was vrij snel BIER drinken:P.
dus op naar San José met de auto en we kwamen aan bij de Mac effe eten(die troep moet ik ook niet meer).
daarna effe omkleden en naar Privé de beste disco uit San José neej Costa Rica neej Centraal Amerika neej de Wereld.
en daar kwamen we 1 iemand tegen die we al eerder had gesproken die had namelijk de foto gemaakt van ons met die 2 mexicanen:D.
dus de eerste vraag was gelijk kom naar ons podium huh podium? ¿Por Que?
na iemand is zo jarig en jullie zijn toch een soort van vrienden van ons dus kom effe champanje drinken.
het waren dus echte money makers van een jaar of 25.
een weet je waar hun rijk mee zijn geworden? transport+koffie naar Canada=$$$$$$$$$$.
super dik natuurlijk jammer genoeg gaat Privé om 2 uur dicht dus hij zegt kom met me mee drinken we bij mij thuis een pilsie nou ook best daar een biertje gedaan in een huis dat alle jezus groot is.
en daarna had hij nog wel zin om ergens naar toe te gaan wist ik veel waarnaartoe maar we gingen dus naar de stripclub.
wij kwamen aan ja sorry jongens:
jullie zijn te jong.
wat zegt die canadees hier heb je $30 en we kwamen netjes en beleeft binnen.
effes lekker een heineken pilsje gedaan want ja je gaat uit als een money maker dus je geeft geld uit als een money maker.(de hele avond heeft me denk 15 euro gekost)
zegt hij tegen mij van je hebt toch geen vriendin dus ik netjes van ikkuh neej tuurlijk niet.
mooi dan krijg jij van mij een mooi meisie die een lapdans voor jou gaat bereiden.
een ik weet niet maar volgens mij betaalde hij voor de 2e ook nog of die kreeg ik voor nop:D.
maar voor dat ik het kamertje in ging kreeg ik wel te horen dat ik alles moest aanraken wat ik kon aanraken.
en maak je geen zorgen dat is gelukt:P.(Wat ik was DRONKEN:P)
toen we uiteindelijk thuis kwamen was het ook al weer 5 uur sochtens dus de zon kwam al weer op.
dag later weer ons nest uit en verders niets gedaan tot het savonds was.
toen zijn we weer naar hooters geweest met Privé favoriete plaats.
maar dit keer had Arjan het geluk hij mocht namelijk met een bediende mee naar huis maar Arjan zei netjes en beleeft sorry we gaan zo stappen misschien een andere keer(hij heeft wel ze email gegeven mhaha).
toen zijn we vrij laat een maat van Max wezen ophalen en naar een club genaamt K'bana.
goede bar een beetje jare 70 80 muziek pilsjes voor bijna niks.
daar kwamen we ook weer 2 dames tegen wtf moeten 4 gasten met 2 dames maar in elk geval een van hun was jarig dus we hebben haar een goede gezellige verjaardag gegeven.
ze vond in het begin helemaal geen ruk aan Arjan en daarna wou ze niets anders dan Arjan rukken volgens mij.
en bij mij was het een beetje het omgekeerde eerst wou die andere me email en zo en daarna ging ze met die maat van Max wat proberen te krijgen(probleem die maat van Max is al vader en heeft een vriendin:P).
toen we naar huis gingen moesten hun ook nog naar huis maar hadden geen taxi.
geen nood met ze 6 in een auto geen probleem.
dus wij hun thuis gebracht hebben effe gedag gezegt de nette nederlandse 3 zoenen gegeven en niet zo als hier in Costa Rica maar 1.
op naar huis en he het word weer licht jezus weer tot 5 uur gemaakt.
zondag geen ruk gedaan echt geen ruk.
maandag zijn we daan weze werken bij Max thuis dus de eerste handen gelegt aan me verslag van school en later de auto van Max wezen op halen.
savonds nog effe een nachtje weze slapen in San José en dan vroeg uit de veren om weer aan het werk te gaan en te rijden naar Matas.
weer lekker aan me verslag gezeten echte slagen gemaakt.
savonds vroeg naar bed en de volgende dag farms bekijken.
na 3 farms gingen we terug naar Matas kantoor en daar zouden we wachten op José maar die kwam niet want we zouden met een klant uit spanje weer dezelfde farms gaan bekijken maar die bleken dus in een restaurant te zitten dus wij racen daar naar toe.
effe lekker gegeten en toen op naar de farms maar om een of andere reden konde we niet mee dus werden we verplicht tot in het restaurant blijven en dat betekende dus verplicht wat te drinken nemen.
nou effe kijken wat zag er niet duur uit en wel lekker BIER(fack word verplicht bier drinken).
en dat hebben we gedaan we hebben daarna nog wel voor vergiffenis geboden maar dat mocht niet baten:P.
en ja na 11 bier totaal zijn we maar naar huis gegaan en heb ik hier aan gezeten.
ik hoop dat ik het wachten waar was want ik denk dat ik nu een verhaal heb gemaakt dat net zolang duurt om te lezen als dat je op hem moest wachten:P.

MvG,

Rob Weerdenburg

• 10 Juni 2010 - 05:13

Pap:

Hoi rob,
    Heb hem even snel gelezen we hebben er lang op moeten wachten maar je hebt ook veel mee gemaakt.
    Leuk vahaal, ben nu zelf aan het werk dus reageer andere keer wat langer.
    Tot de volgende keer en veel succes daa.
    Pap

• 10 Juni 2010 - 05:50

Mam:

Hoi Rob. Ik hou het ook kort, want ik mag zo naar de overkant. Leuk verhaal zeg. Jij maakt wel wat mee daar. Gaan jullie dit weekend nog naar dat apenland? Van mij hoeft het niet hoor, maar asl julie gaan let A.U.B. goed op je paspoort, laptpo en je geld+ pas. En laat even iedere dag iets horen. Maar liever heb ik dat jullie gewoon in Costa Rica blijven. EN daar maak je ook zat mee toch? Nou ik hoor je en ga gauw aa het werk. ( o ja Balkenende is naar huis. Hij heeft dramatisch verloren)

• 11 Juni 2010 - 06:39

Maja:

Ja Rob hier ook even een berichtje terug van mij. Het is altijd leuk even bij jou te lezen hoe jij de dingen beleeft hebt. Is toch een beetje anders dan Arjan. En een leuke aanvulling op wat hij schrijft. Of jullie zijn bijna terug het is al geen 2 weken meer.

• 13 Juni 2010 - 12:26

Pap En Mam:

Hoi Rob. Het is hier zondagmiddag en we gaan zo op visite naar een neef van pap. Vrijdag is Susan terug gekomen van schoolkamp. Het was heel leuk, maar schijnbaar wel vermoeiend, want ze ging om 19:00 uur naar bed en kwam er 8:00 uur weer uit. Gisteren was er braderie op het dorp, maar we zijn niet zo lang geweest. Gisterenavond is Chan blijven slapen, maar hij moet nu leren voor zijn toetsweek en is dus weer naar huis. Donderdag zijn nog op jouw school geweest, maar dan met Bart. Het was een info avond voor het nieuwe schooljaar. Pap zei tegen Roel dat jij erge heimwee had en hij trapte er bijna in. Gelukkig is dit volgens ons niet het geval. Let donderdag even op je mail, want Bart krijgt dan de uitslag en het is wel leuk als je dan even iets van je laat horen. En volgende week zondag is het vaderdag, dus..... Van Arjan z'n verhaal begreep ik dat jullie in Costa Rica zijn gebleven. Nou wij horen graag weer van jullie belevenissen. Groetjes en tot schrijfs. Pap en mam xxx

• 13 Juni 2010 - 14:55

Oma W:

hallo rob.ik reageerde wel maar toeste niet op de groene balk.je stagetijd zit er bijna weer op over 14 dagen kom je weer naar het kikkerland.je hebt zeker veel gegroeten tot de volgende keeromazien en gewerkt

• 13 Juni 2010 - 14:55

Oma W:

• 15 Juni 2010 - 11:37

T Inki:

Wat ben je toch een nobel joch. Bomen aanschaffen om de wereld te redden. Verplicht bier drinken. Ik ben diep geroerd.Jij maakt van je hart ook geen moordkuil. Dat is niet alleen heel gezond, maar ook uitermate vermakelijk!En cultuur proeven gebeurt volgens mij vooral letterlijk.

• 15 Juni 2010 - 19:11

Pap:

Hoi Rob.
    Leef je nog we horen niks meer van je.
    Hoe is je weekend geweest?
    Zijn ze zo afgezaagd dat er niks meer over te vertellen valt of maak je toch nog wat mee?
    Gaan jullie de laatste week nog vakantie houden of bevalt het werk daar wel.
    jullie weten genoeg denk ik over slaap plaatsen in San Jose wij hadden de laatste nacht een leuk hotel 5 minuten van het vliegveld.
    het heet Casa Antigua.
    www.aroom4you.com
    je moet maar kijken of dat wat is.
    hier gaat het verder goed bart moet nog 2 nachtjes wachten voor de uitslag en wij nog 10 voor je thuis komt nou nog veel plezier en tot een volgend bericht.

pap

doei

• 17 Juni 2010 - 15:37

Susan:

hoii Rob
    Ik heb niet zo veel zin om heel die tekst te lezen.
    Mischien leze ik hem morgem wel.
    Op school ben ik bezig met de musicol.
    En wat doe jij daar nou je komt over een week turg dus kan je me als vertelen.
    Zet je nog wat foto's op je hyves dan kan ik die zin.
    Tot weer een keer ik spreuk je denk ik wel weer op msn.
    GR. Susan

• 19 Juni 2010 - 16:00

Susan:

hoii rob

kom je nog eens op msn ik wacht de heel tijd en jij kom niet.
    heb je nog veel leuk en ding gedaan.
    ik zag een foto die remie had gestuurd.
    ik weet niet dat ik die naam egt goed heb geschreven maar ja.
    ik ben met mama vandaag oma en opa wezen op halen van het vliegveld.
    en we zijn wezen voetbal kijken. daar wert het 1-0 voor nederland.

GROETJES susan

• 19 Juni 2010 - 18:07

Opa En Oma:

Hoi Rob, wij zijn net terug uit Canada, en hebben een heel mooie reis gemaakt. We hebben mensen gesproken die een rondreis door Costa Rica gemaakt hebben, met Panama en Eucador. Ze vonden Costa Rica heel mooi. Wij dachten bij thuiskomst even jouw nieuwe verhalen te lezen, maar je insparatie is zeker nog niet terug, want ik zag niets nieuws. Gefeliciteerd met het slagen van Bart, leuk toch? Nou joh, de laatste week en dan komen we elkaar weer tegen, Dag Rob !!! Opa en oma

• 20 Juni 2010 - 18:04

Tante Ank:

hoi Rob, ik heb de vorige keer iets fout gedaan en is mijn berichtje niet aangekomen. Heb weer je dagboek gelezen, je verveelt je ZEKER niet!!!!! Zijn nu een week thuis, lekker gefietst langs de Moezel in Duitsland. Ook lekker bier (Bitburger) alleen trapte ik mijn fiets totallos (mijn versnelling brak in zijn geheel af) gelukkig pas op de een na laatste dag. Dus maar een nieuwe aangeschaft, nu Rob nog veel lol en tot in Bleiswijk
    tente Ank