dat is het dan al weer bijna
Door: robcostarica
Blijf op de hoogte en volg Rob
23 Juni 2010 | Costa Rica, San José
moge,
nou daar zit ik dan de laatste dag op de farm:(.
ik heb nu een beetje een 2 zijdig gevoel aan de ene kant wil ik hier blijven aan de andere kant wil ik naar huis.
je bent hier echt alles je hebt hier alles(op familie na dan) je kan hier alles.
we kunnen nu zo goed als iedereen op de farm en iedereen kent ons het is altijd gezellig altijd bier voetbal en werk.
een mooier leven bestaat bijna niet.
maar in nederland heb je een snackbar(het eerste dat op mijn verlanglijstje staat:P) daarna heb je nog familie vrienden en de hele rambam(die niet voor je geld zit want dat zitten sommige hier nog wel is).
dus ik denk wel dat jullie begrijpen waarom ik het hier naar me zin heb na al die verslagen en ja 1000 foto's(ya duizend en het zijn er nog teweinig maar me camara flipt hem vanwege de luchtvochtigheid:O).
niet alle foto's zijn ook even bijdehand want als je aan arjan vraagt maak effe een foto van de weg dan pakt hij de camara en stak ze arm uit het raam mikte naar beneden een maakte een foto van het asvalt.
maar in elk geval was het een super tijd en we hebben al een afspraak staan voor volgend jaar.
maar nu effe over het afscheidsfeest.
we hebben gister een afscheidsfeest gegeven super dik we gingen voetballen met een mannetje of 20 en daarna kwamen er nog extra om effe een biertje te doen na effe lekker doorgezakt te hebben kwam een fles cacique en flor de cana, caucique is een lokaal drankje en dat valt als een klootzak naar beneden en flor de cana is een hele goede rum(maar na mijn ervaring met rum stap ik daar van af).
Arjan vond dit trouwens de mooiste dag van zijn stageperiode want de grote baas Jose stond te poolen met een paar gasten van het veld en stond op verliezen.
en van de 25 man is er maar een over zijn nek gegaan dus we hebben het vrij netjes gehouden.
we hadden wel om 10 uur ongeveer een afspraak gemaakt met de gasten van het veld waar we mee begonnen met werken want hun zeiden je bent begonnen bij ons dus daar moet je ook eindigen we hoevde geen volle dag te maken want we moesten onze koffers nog pakken.
dus rond 6uur zijn we weer voor de laatste keer het veld ingegaan en om 9 uur zijn we het veld weer uitgegaan toen effe een hapje gegeten.
na het eten zijn we met onze ouwe zooi effe naar de packing gelopen en iedereen de we onderweg tegenkwamen een goed leven gewenst en gezegt dat we volgend jaar weer terug kwamen voor een of twee weken.
toen we terug kwamen zijn we effe relax voor het huis gaan zitten totdat Dora(onze schoonmaakster) kwam om ons te helpen inpakken van onze koffers nou op het kleren opvouwen na was het voor mij nog niet zoon groot probleem ik denk dat Arjan meer last er zal hebben.
en ja we gaan zo met José naar San José want Max moet hier blijven en dan gaan we effe inchecken en onze koffer afgooien en dan doorzakken tot we gaan vliegen en dan vamos a Holanda.
en Remi, Frans en al de andere gasten die geholpen hebben met deze stage echt bedankt het was echt gaaf om dit een keer mee te maken.
en ik kijk nog wel of ik nog een verslag maak maar dan moet er echt iets speciaals gebeuren zoals dat ik inplaats van 2 hotelkamers 3 hotelkamers mag inspecteren.
MvG,
Rob Weerdenburg
nou daar zit ik dan de laatste dag op de farm:(.
een mooier leven bestaat bijna niet.
maar nu effe over het afscheidsfeest.
MvG,
Rob Weerdenburg
23 Juni 2010 - 19:48
Mam:
Hoi Rob. Joh, wat zal ik jouw verhalen missen. Het is iedere keer weer zo leuk om te lezen wat je allemaal beleefd. Als je vanacht doorzakt in San Jose, let dan A.U.B. wel op je paspoort, tickets en je geld. Kan je misschien vanuit New York en smsje sturen hoe laat jullie vliegen. Wij kijken natuurlijk ook op teletekst. Is je mobiel niet vochtig geworden daar, want volgens mij had je daar in ieder geval geen bereik. Nou goede reis naar huis en tot vrijdag. mam xxx -
24 Juni 2010 - 08:37
T Inki:
Jouw laatste zin is een mooie cliffhanger. Je kan zo bij Endemol in dienst. ONN (onderweg naar nederland) of As Costa Rica turns of GSGT (goede stage geweldige tijden)
In de volgende aflevering... -
24 Juni 2010 - 10:25
Nadia:
Ik heb met plezier jou verhalen gelezen!
Als je dit leest zou je wel weer in Nederland zijn dus, WELKOM IN HOLLAND!!!
Ene ik ben benieuwd of ik je nog herken, want je zal wel zo zwart als een neger zijn, of valt dat wel mee?:P -
24 Juni 2010 - 12:20
Opa En Oma, :
Hoi Rob, nou joh, we vinden het leuk dat je weer op weg bent naar huis. We hebben genoten van je verslagen, en zijn supertrots op je, want je hebt het heel goed gedaan daar. Remie zal echt niet zomaar een fiks compliment uitdelen, respect krijg je niet, dat moet je verdienen, en dat hebben jullie duidelijk gedaan. Goetjes en we zien je vrijdag. -
25 Juni 2010 - 05:14
Maja:
Als het goed is staan jullie nu zo een beetje op Schiphol. Ik kom van het weekend wel even langs want chan viert naast jullie ook zijn klassefeest en daar mag ik natuurijk niet de hele tijd bij zijn, kom ik met jou ook even een biertje drinken. wELKOM THUIS -
02 Juli 2010 - 20:56
T Inki:
Dat valt me wel tegen. Beloof je na thuiskomst gewoon te blijven schrijven, komt er helemaal geen nieuwe tekst! Jammer hoor...