Hallo famillie Paniagau - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Rob Weerdenburg - WaarBenJij.nu Hallo famillie Paniagau - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Rob Weerdenburg - WaarBenJij.nu

Hallo famillie Paniagau

Door: robcostarica

Blijf op de hoogte en volg Rob

17 Mei 2010 | Costa Rica, San José

moge,

dit weekend werd natuurlijk gestart op vrijdag alleen een beetje jammer dat er niks te doen was want Max die was al naar San Jose voor ze meissie.
dus zijn wij vrijdag gewoon vroeg naar bed gegaan en er weer vroeg uit gegaan.
effe een beetje dingen lezen over het nieuws.
tegenwoordig komen de vliegtuigen uit de luchtvallen zo te lezen.
nou toen gingen we samen met Don Luis(de vader van Max) en Guido(Arjans grote vriend) naar San Jose en je ziet een aardig verschil in het rijgedrag van elkaar Max rijd iets feller en is ook wat sneller van het toeteren:P.
toen we aankwamen gingen we nog effe naar de bank effe wat geld uit de muur halen en door naar een hotel dat is ons weer goed bevallen.
owja er was nog een klein voorvalletje arjan zijn pas bleef in de muur hangen dus daar gaan we vandaag voor terug.
toen was het al gauw snachts dus zijn we naar de zus van Max gegaan om de laatste wedstrijd van de finale te zien Saprissa vs San Carlos.
onwijs gezellig want ze zijn hier erg gastvriendelijk en zijn zus houd erg van koken en dat hebben we gemerkt.
onwijs goed eten en veel en dan na het eten had ze een doos met snoepies neer gezet maar heel vreemd niemand hoefde want iedereen zat vol.
daarna zijn we naar een of andere club gegaan ze hadden maar 1 zaal en ik denk dat het zo groot was als alle zalen van Locomotion.
we gingen er ook weer snel weg door naar het Casino dat was ook wel lachen ik had 2000 colones gewonnen maar ook weer 3000 verloren dus maar 1000 verlies geleden(en dat voor anderhalf uur plezier 1euro verlies:P).
dag er na waren we vergeten de weekker te zetten dus we hadden geen eten toen zijn we bij Max wezen lunchen en daarna naar de film Robin Hood.
was ook wel een dikke film ging over de kruistochten van Robin Hood en hoe hij uiteindelijk dan naar de mensen in het bos ging.
Robin Hood 2 zal wel over de legende zelf gaan.
toen moesten we nog ergens gaan slapen dus toen hadden we beslist dat we bij Max thuis gingen slapen want we moeten maandag in dindag nog hier in San José blijven.
we hebben voor het slapen gaan nog effe wat bordspelletjes gespeelt genaamt cluedo en Uno daarna gingen we slapen maar de vraag was wie gaat er op een luchtbed en wie op een gewoon bed dus arjan kwam gelijk al met ik ga op het luchtbed(gelukkig) want ikn heb denk iets beter geslapen als hij.
net hebben we nog even gelucht in costa ricaanse style hier is het normaal om bij ontbijt koekjes te eten maar mij hoor je niet klagen hoor want het is wel lekker.
dat was het dan weer voor vandaag.
(of ik beleef nog wat spannends:P.

MvG,

Rob Weerdenburg

• 17 Mei 2010 - 20:16

Pap En Mam:

Hoi Rob,
    Zo maak je nog wat mee als er een pasje zoek raakt.
    Mag je vanacht weer in bed of moet jij op het luchtbed? Kan die zus van Max niet met jullie mee naar de farm als kok? Is het eigenlijk een leuke zus? Misschien kan ze ook snel wassen. Duim morgen even voor Bart, want dan beginnen zijn examens. En Susan heeft verkeersexamen op de fiets. En je weet hoe Suus is, dat gaat heel serieus. Nou prettige dag verder en tot schrijfs. Doei pap en mam xxx

• 18 Mei 2010 - 08:02

Opa En Oma:

Hoi Rob, wij lezen net jouw laatste verslagen. Mijn PC is 9 dagen weg geweest. Voeding en harde schijf kapot. Ik voelde me helemaal gehandicapt, opa heeft daar minder last van. Gelukkig maar.
    Wij vinden het nog steeds heel leuk jouw verhalen te lezen, je maakt echt veel mee. Of lijkt dat maar zo?
    Vrijdag gaan we naar Texel, daar is het geen 30 graden, maar het wordt hier ook eindelijk wat warmer.
    Gelukkig krijg je ook regelmatig lekkerder dingen te eten dan alleen bonen en rijst.
    Nou joh, dit was het weer even en groetjes van ons. xx

• 19 Mei 2010 - 08:00

T. Inki:

Ik heb even gegoolged: robin Hood 2
    Robin moet de Engelse havenstad Portsmouth verdedigen tegen een Franse invasie, een historische gebeurtenis die nooit eerder in verband is gebracht met Robin Hood.

Koning Jan

"In de volgende film wil ik laten zien hoe Koning Jan gedwongen wordt de Magna Carta te tekenen." Met dit document werd in een klap de gehele Engelse adel aan banden gelegd, vooral het koningshuis. "Dat is een fantastische en belangrijke gebeurtenis waar we eigenlijk deze hele film al naartoe werken."

En de 72-jarige regisseur kan zich nu al verheugen op alle ophef die hierover onder historici zal ontstaan. "Daar zullen alle historici helemaal gek van worden!"

• 21 Mei 2010 - 11:15

Mam:

Hoi Rob. Wij gaan vanmiddag naar Texel, maar ik wilde jullie een prettig weekend wensen. Moe kunnen jullie niet zijn van 3 dagen werken en dan ook nog een ochtend uitslapen tot 5:50 uur. Laat je na het weekend even weten wat jullie weer beleefd hebben? Bart is nu naar school voor zijn examen wiskunde. Hij vindt het moeilijk, maar hij heeft hard geleerd en meer kan hij niet doen. Vanmiddag zullen we wel flink in de file staan, want half Nederland trekt er opuit dit weekend. Maar we komen maandag pas terug, dus het is wel de moeite. Nou goed weekend en doe ook de groeten aan Arjan. mam xxx