2e werkdag
Door: robcostarica
Blijf op de hoogte en volg Rob
15 April 2010 | Costa Rica, San José
moge,
gister zijn we nog even savonds met max mee gegaan naar een winkel voor extra zonne brand en toen zijn max dat mijn vader een boete van 350 dollar had gekregen in andere woorden 250 euro maar daar gaat dan nog eens 15% boven op voor de belasting.
en vandaag gingen we dus weer werken maar als ze hier zeggen je kan even wennen aan de temperatuur dan krijg je 3 dagen.
gister was tot 10 uur vandaag tot 12 uur en morgen tot 2 uur en dan heb je de hele dag er al weer op zitten.
vanmiddag gaan we mee doen met een voetbal tournooi wat ze hier hebben en dat is gewoon voor de leuk(dus bart je hoeft helemaal geen Xbox te hebben).
en suus als wij willen gaan zwemmen dan gaan wij gewoon naar het huis van de gasten of wij gaan naar de universiteit EARTH waar max heeft gezeten en dan kunnen we sporten zwemmen boeken lezen over planten en nog meer.
MvG,
Rob Weerdenburg
MvG,
Rob Weerdenburg
16 April 2010 - 20:14
Maja En De Andere:
He leuk nu kan ik ook ook met jou praten dat is leuk want Arjan is al een paar dagen niet online geweest. En dan weet ik nu toch weer een beetje wat jullie daar uit vreten ;] Groetjes Maja