3e werkdag - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Rob Weerdenburg - WaarBenJij.nu 3e werkdag - Reisverslag uit San José, Costa Rica van Rob Weerdenburg - WaarBenJij.nu

3e werkdag

Door: robcostarica

Blijf op de hoogte en volg Rob

16 April 2010 | Costa Rica, San José

moge,

gister hadden we dus gevoetbalt was wel lache.
alleen de temperatuur was veelste hoog voor een wedstrijd want als je twee stappen had gezet had je al zoiets van ja mazzel ik kap er mee.
uitendelijk wel verloren(maar hun zijn ook echt goed).
vandaag gingen we dus eindelijk de volledige dag werken.
het was warm maar je bent er ondertussen aan gewent tijdens het werk zagen we nog een vulkaan uitbarsting want de vulkaan zit op denk 50 kilometer afstand van ons.
ik kwam ook nog een landkrabje tegen en arjan nog een kleine slang maar meer spannende dingen zijne we niet tegengekomen

MvG,

Rob Weerdenburg

• 16 April 2010 - 22:01

Keesjan:

ey rob aan al je berichtjes te zijn heb je het goed naar je zin daar :) je bent zo te lezen ook al lekker aan het werk geslagen ;) Bij A-bier gaat het ook goed de nummer 2 morst punten en wij kunnen mischien nog echt kampioen worden ook :) wel jammer dat je daar niet lekker kan voetballen met dit weer :( nog veel plezier daar

later KJ

• 17 April 2010 - 13:54

Maja:

Nou hier word het wel spannend hoor, de katine is versierd en de zon is heerlijk vandaag ik denk z'n 18 graden. Heerlijk dus, werk ze en ik schrijf je morgen weer, groetjes Maja

• 17 April 2010 - 14:46

Mam:

Hoi Rob en Arjan. pap, Frans en Jan proberen jullie te mailen, maar ze krijgem geen antwoord van jullie, dus vragen zij zich af of jullie hun mail wel ontvangen. Verder gaat bij ons alles goed, helaas zitten de zogenaamde wijze mannen nog wel vast in New York. Susan haar vriendinnen hadden gezegd dat dat wel een jaar kon duren voor hun thuis komen en Suus schoot spontaan in de stress. We wachten maar af. Ik hoor je wel weer. Groetjes mam. xxx

• 17 April 2010 - 16:51

De Wegbrengeners:

rob zo als je weet zitten we nog vast in new york dat hebben we nu wel gezien maar het duurt zeker nog wel een dag we hebben hier geen was vrouwtje dus we moeten maar verder lopen in onze veel gedragen kleren bij jullie gaat het gelukkig zoals ik begrijp en dat is erg fijn jullie gaan vanavondnog naar de king of zijn juliie te moe?
    nog veel plezier en ik hoop het volgende bericht van uit nederland.

Frans Jan en paul