jarig?
Door: robcostarica
Blijf op de hoogte en volg Rob
27 April 2010 | Costa Rica, San José
moge,
gister hebben we weer iets gedaan wat niet op de planning stond.
er stond op de planning dat we naar markoes zouden gaan om in zijn farm te gaan zwemmen en lekker een glas sinassappelsap drinken.
maar we zijn naar een typische Costa Ricaanse verjaardag gegaan.
want de oma van Max was jarig en dat was wel lachen.
inplaats van bier drinken ze wijn.
inplaats van lekker met familie praten staan ze te dansen als een gek(helaas werden wij er ook tussen uit gepikt:P)
en toen kwamen wij met onze dans actie het sloeg nergens op maar daar ging het niet om volgens de nichten van Max hoorde we nu bij de familie^^.
verder maakte het niet uit of het regende of niet want er moest en zou gebarbeuqut(of zo iets) worden.
dus ze hadden een hoop vlees tortillas chips en sausen.
verder kwam er voor de muziek een mexicaanse band alleen we waren met een paar man maar de zangares kon niet hard genoeg zingen terwijl de zanger dat wel kon.
toen we op een gegeven moment weer naar huis gingen was de vraag of we overdag of de volgende ochtend naar Matas wouden rijden we kozen voor overdag.
maar we reden pas om kwart voor 7 omdat Max zijn clubie wou zien Liga Deportiva.
goed voetbal is anders maar het was wel effe leuk.
we gingen eindelijk rijden en moesten nog opzoek naar een etensplaats dus uit eindelijk onder weg kwamen we bij kip op hout(maar dan in het spaans).
dat was een kip restaurant wat kip verkoopt dat gebakken is op een houtvuur.
was erg lekker maar erg veel en het kosten weer geen reet.
voor 1 kip voor 4 man 4 biertjes en 1 cola fles van 2 liter.
betaal je wel 15 hele euro's.
uit eindelijk kwamen we thuis aan en gingen we naar huis.
MvG,
Rob Weerdenburg
gister hebben we weer iets gedaan wat niet op de planning stond.
maar we zijn naar een typische Costa Ricaanse verjaardag gegaan.
want de oma van Max was jarig en dat was wel lachen.
inplaats van bier drinken ze wijn.
dus ze hadden een hoop vlees tortillas chips en sausen.
goed voetbal is anders maar het was wel effe leuk.
dat was een kip restaurant wat kip verkoopt dat gebakken is op een houtvuur.
was erg lekker maar erg veel en het kosten weer geen reet.
voor 1 kip voor 4 man 4 biertjes en 1 cola fles van 2 liter.
betaal je wel 15 hele euro's.
uit eindelijk kwamen we thuis aan en gingen we naar huis.
MvG,
Rob Weerdenburg
27 April 2010 - 08:00
Opa En Oma:
Rob, werk je? loop je stage ? of hou je vakantie? Het ziet er in elk geval steenleuk uit allemaal. Oeps, als ik nog jonger zou zijn, dan pakte ik ook die kans. Maar we reizen nu ook een behoorlijk stuk over de wereld, maar dat is anders. Groeten aan Arjan, al kent hij ons niet. Maar goed. Daaaaaag opa en oma xx -
27 April 2010 - 09:30
T. Inki:
eet je wel genoeg groente en fruit jongen. Ga je wel op tijd naar bed? ;-) -
27 April 2010 - 16:54
Mam:
Hoi Rob. Ik heb een paar mailtjes gestuurd. Wil jij die even lezen en reageren?
Zo te lezen vermaken jullie je prima. Doe Arjan de groeten. mam xxx