weersvooruitzicht
Door: robcostarica
Blijf op de hoogte en volg Rob
27 April 2010 | Costa Rica, San José
moge,
ik heb vandaag niet echt veel interesants te melden.
behalve dan dat we morgen naar een voetbalwedstrijd van Santos Vs Saprissa gaan en volgens Max moet Santos winnen want hij is zelf voor Liga Deportiva en Saprissa is de grote rivaal van la Liga.
en hier doen ze eigenlijk het zelfde met de kompetitsie als wat ze met de Champions leageu doen.
eerst voorrondens en daarna knockout ronde omdat je zo minder moeie spelers hebt en zo de kleinere clups als Santos mee kunnen draaien in dit grote(bij wijze van) voetballand.
vandaag gaan we zelf nog effe een potje voetballen en naar de stamkroeg.
en gister gingen we nog even zwemmen in het zwembad van de universiteit en daarna naar Pocora om pizza te eten maar die was dicht dus gingen we naar onze 2e stamkroeg waar je gewoon lekker eten kan bestellen.
BTW(by the way)iedere dag werken we ook gewoon sochtens.
gister was het al warm om te werken maar vandaag sloeg echt alles volgens de werknemers daar was het een graadje of 40 met volle zon.
luchtvochtigheid van 99 procent.
en om 2 uur draaide het ineens van volle zon naar regen en zo hard heeft het nog nooit in nederland geregend.
en het is nog een graadje of 35 dan.
de weersverwachtingen voor morgen en de rest van de week is regen, regen, regen en nog is regen.
maar dat geeft niet wij zijn nederlanders dus we weten wat verzuipen in maar we zien wel hoe we hier door heen slaan.
ik heb me zelf vanochtend nog even verbrand en donderdag zal er 10CM water liggen op de grond.
MvG,
Rob Weerdenburg
ik heb vandaag niet echt veel interesants te melden.
vandaag gaan we zelf nog effe een potje voetballen en naar de stamkroeg.
BTW(by the way)iedere dag werken we ook gewoon sochtens.
luchtvochtigheid van 99 procent.
en het is nog een graadje of 35 dan.
MvG,
Rob Weerdenburg
28 April 2010 - 18:03
Mam:
Hoi Rob. En vandaag weer zoveel regen? Dus s 'morgens nog natte schoenen. En ik denk dat je regenpak eindelijk gebruikt wordt. Heeft ie in ieder geval een goede vuurdoop. Geniet ervan en let goed op elkaar. Dat doen wij hier ook. Pap is al weer voor de derde avond aan het spuiten op de tuin deze week, dus dan weet jij wel dat hij alweer helemaal in zijn ritme zit. Zeker met nog 2x storing vanacht. Wij kijken weer uit naar je volgende verhaal(het eerste wat ik s 'morgens doe: kijken of je geschreven hebt) en let op met andere drankjes dan bier. Doei mam xxx