mooie planning mooie planning
Door: robcostarica
Blijf op de hoogte en volg Rob
02 Mei 2010 | Costa Rica, San José
moge,
wat hebben we toch weer een mooie planning.
we zouden vrijdag na 6e effe iemand thuis brengen dan wat spullen halen(vooral de fel begeerde chunky dat is gewoon dipsaus voor chips maar om ons eten een beetje lekker te maken gooien we het overal overheen).
na dat we dat hadden gehaalt gingen we naar een pizzaria en Max vroeg willen jullie een grote pizza of een jumbo de grote bestaat uit 12 stukken en de jumbo uit 20 dus wij zeiden hoe groot zijn die stukken ze gaf het wel aan maar het klopte niet helemaal.
toen na een uur wachten de pizza op tafel kwam lag er voor onze neus een pizza van 50cm lang en 50cm breed:O.
dat noemen we nog eens een pizza.
na de pizza zijn we gaan kiezen of we gaan naar huis om effe bij te komen en dan gaan we de volgende dag knallen of we gaan volgens het rooster naar de stamkroeg heel vreemd maar het werd het eerste we waren allemaal een beetje naar de klote en zo.
de dag erna hadden wij een fotodag op de planning staan dat betekent we gaan de farm op en alles wat we gedaan hebben gaan we fotos van maken.
we hadden het die dag er voor ook aangegeven want dan kon iedereen ze haar effe goed doen:P.
het was wel lachhen we hebben 100 fotos of zo gemaakt met allemaal garen dingen maar ook leuke dingen.
smiddags zouden we naar het strand gaan stond ook in de planning.
maar nee hoor de weg was afgesloten dus wij hop naar San Jose halverwegen oops ben wat vergeten me schoenen liggen nog thuis en Max zegt ik ga echt niet terug voor een paar schoenen dus wij zijn effe San Jose in gegaan om schoenen te halen nou ik had eerder al een paar slipper(echte crooks) gehaalt voor 2 dollar.
deze waren toch iets duurder maar het stelde nog geen reet voor in Nederland zou je deze schoenen voor 80 euro kopen en als ik terug ben in nederland en je bied me 25 euro dan mag je ze hebben.
nou savonds zijn we dan weer lekker uit eten geweest naar de mooie toko Hooters en gelijk effe met de hele bediening op de foto gegaan.
savonds waren we naar een discotheek geweest deze was beter als de eerste maar ook wel 2 keer zo duur hij had zo in het nederlandse rijtje kunnen staan want ja 4 euro voor een biertje:O.
verder was het er wel lachen het was een beetje een toko voor mensen met status want er kwamen voetballers, rijke dochters enz.
nu lig ik weer lekker in bed te wachten tot 11 uur of maak er maar half 11 van want hier gaat niet alles zo snel.
en dan gaan we effe karten watervallen bekijken en naar een vulkaan en dan weer op huis aan.
MvG,
Rob Weerdenburg
wat hebben we toch weer een mooie planning.
dat noemen we nog eens een pizza.
smiddags zouden we naar het strand gaan stond ook in de planning.
MvG,
Rob Weerdenburg
02 Mei 2010 - 20:38
Pap En Mam:
Foto's wij zien geen foto's.
kan je niet een paar foto's op je site zetten die zien we ook nog wat bij jullie vandaan.
eindelijk je honger gestild met die grote pizza.
twente is kampioen geworden PSV heeft 1-1 tegen AZ gespeeld.
Feyenoord met6-2 gewonnen van Heereveen.
vandaag bij oma haar verjaardag gevierd in de kantine van De Groot.
groetjes uit bleiswijk.
mam en pap -
03 Mei 2010 - 17:30
Opa En Oma:
Hoi Rob, ja hoor, wij willen ook wel een paar foto's zien. Ajax heeft gewonnen met 4-1 tegen NEC. Maar dat is niet belangrijk denk ik.
Gisteren hebben we leuk feest gehad, maar geen pizza gegeten van 50 x 50. Maar dat is eens wat anders dan rijst met bonen. Goedkope schoenen tegenover een biertje van € 4,-- trekt de kosten weer een beetje gelijk. Maar zeker, ook ik vind 4 euro heel duur. Wie weet zie jij daar nog wel een rijke dochter, maar.........als je daar maar niet blijft. Zouden wij helemaal niet leuk vinden. Nou joh, we lezen je volgende verhaal weer met plezier, groeten opa en oma xx